Krassi Logo

Фабрика за майонеза "Краси"

Да се създаде хранителен продукт, търсен и желан, който да задоволи вкуса на днешния консуматор, е изкуство.

Но колкото по-изискан е вкусът на нашите клиенти, толкова повече творчески възможности се откриват пред нас като производители.

От 1994 г., когато е създадена фабриката за майонеза "Краси", с произвежданите и предлаганите в богато разнообразие майонези, майонезни сосове и емулсионни продукти, с отлични вкусови качества, ние придаваме неповторим вкус на всяка една трапеза, на всяка една храна - салати, пици, сандвичи, ордьоври или основни ястия.

2Фабриката за майонеза "Краси" се намира в Пловдив, в непосредствена близост до най-голямото търговско средище в България - Пловдивския Международен Панаир.

Производството се извършва в нова, модерна и функционална сграда, притежаваща всички условия и удобства за едно съвременно производство от световна величина.

Фабрика за майонеза "Краси" - Пловдив предлага богата палитра от вкусове и аромати майонези - от класическата трапезна майонеза в полистиролова (пластмасова) кофичка от 200 грама, до пълната гама от специални сосове и майонези - с чесън, с шунка, с топено сирене, с гъби, пушена, деликатесна и нискомаслена.

През 2001 г. във фабриката бе въведена Система за управление на качеството, а през м. август 2002 г. производството бе сертифицирано по ISO 9001/HACCP от Germanischer Lloyd Certification GmbH. Също така има внедрени Добри Производствени и Хигиенни Практики (ДПХП), както и системата НАССР - Анализ и контрол на критичните точки. Всичко това е предпоставка за осъществяването на стриктен контрол върху всеки един производствен етап - от процеса на приемане на суровини до съхранението на крайния продукт, което е гаранция за високото качество на нашите майонези.

Майонезите с марката "Краси" - Пловдив са един първокласен продукт, подходящ за всяка трапеза. Те са предпочитани и любими по всяко време и от всеки.

Ние сме и изключителен търговски представител и дистрибутор за България на ТПК "БК Хисар" - фабрика за бутилиране на минерална вода в гр. Хисаря. За повече информация, моля, натиснете тук.